A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

новини

Відбулося онлайн-засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів іноземної мови

       03 січня 2023 року, відбулося третє засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів іноземної мови. На порядку денному були розглянуті питання результативності участі учнів закладів освіти Олександрівщини в інтелектуальних конкурсах та І і ІІ етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з іноземної мови, про критерії оцінювання учнів 5-6 класів Нової української школи відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти.   

09:42 04.01.2023

Вітаємо переможців ІІ етапу XXII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в 2022/2023 навчальному році

З метою популяризації творчої діяльності відомих особистостей рідного краю, які вплинули на розвиток і становлення української Держави в різні часи її творення, а також здійснили вагомий внесок у розвиток державної культури та мистецтва з 25 листопада по 19 грудня  2022 року в Олександрівській громаді в дистанційному форматі було проведено І (шкільний) та ІІ (СТГ) етапи XXII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» в номінаціях «Література»  та «Історія України і державотворення»  з теми «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

09:46 27.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано