A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів трудового навчання та технологій

Дата: 04.01.2023 09:38
Кількість переглядів: 12

       

03 січня 2023 року в  онлайн- форматі  відбулось засідання ММО вчителів трудового навчання та технологій.  Працювали над темою «Нові  професійні ролі вчителя  в умовах Нової української школи».

Під час зустрічі були розглянуті такі питання:

- аналіз роботи вчителів трудового навчання за І семестр 2022/2023 навчального року (спікер Людмила Хруленко);

- щодо організації проєктно-технологічної  діяльності  на  уроках  трудового навчання та технологій в дистанційному форматі: аналіз та перспективи (спікер Марина Шкарупило);

- щодо організації технологічного уроку в 5 класі Нової української школи в режимі онлайн(впровадження та аналіз практичних інструментів).

На засіданні окремо зупинились на  календарно-тематичному планування на  другий семестр 2022/2023 навчального року. Так в умовах  воєнного стану більшість з учнів  не можуть дистанційно (у домашніх умовах) виконувати творчі практичні завдання, пов’язані з технологією обробки певного конструкційного матеріалу, у результаті  якого можна отримати технологічний продукт,  Тому вчителі обговорили доцільність внесення корективів до проєктної діяльності в календарно-тематичне планування (ІІсеместр). Запропонувати  тематику проєктів  та цікаві завдання, які б учні могли практично реалізувати у межах своєї квартири (будинку).

Кожен учитель індивідуально підходить до вирішення даної проблеми і працює для підвищення якості освіти. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано