A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Творчі групи вчителів початкових класів Олександрівщини продовжують працювати!

Дата: 06.01.2023 10:51
Кількість переглядів: 19

    

03 січня 2023 року відбулися онлайн-засідання творчих груп учителів початкових класів Олександрівської громади.

Засідання  творчої  групи вчителів 1-х класів «НУШ – крок у майбутнє», керівник Обихвост В.О., учитель Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І – ІІІ ступенів. Тема засідання  «Гра як інструмент та механізм освітньої  діяльності в початковій школі».

Учителі з’ясували різницю між game-based learning (ігрове навчання) та гейміфікацією (використання ігрових елементів), познайомилися з  досвідом використання онлайн-ігор та запропонували  5 освітніх платформ, за допомогою яких у захопливому форматі онлайн-гри учні зможуть поглибити знання з математики, основ граматики, іноземних мов та інших дисциплін.

Засідання творчої групи вчителів 2-х класів «Мотивація навчальної діяльності учнів», керівник  Шпак О.В., учитель початкових класів Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Тема засідання «Актуальність і необхідність створення ігрових технологій у 2 класі. Практичне втілення ігрових технологій в освітній процес. Діагностувальні роботи у 2 класі».

Учителі познайомилися з практичними завданнями на відпрацювання усних обчислень учнів та вправами  для дистанційних ранкових зустрічей. Опрацювали  алгоритм створення квестів та вебквестів для роботи в класі та дистанційно.

Педагогічна толока для вчителів 3-х класів «Сучасні освітні практичні онлайн-сервіси, інструменти вчителя НУШ – запорука успішного  процесу викладання в умовах дистанційного навчання», керівник  Писаренко С. В., учитель початкових класів Опорного закладу освіти Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Члени творчої групи ознайомились з алгоритмом створення інтерактивних вправ за допомогою сервісу Learningapps.org, з додатком Google Jamboard та його можливостями для дистанційного навчання, навчальним  онлайн-ресурсом для вивчення математики в ігровій формі  Matific. освітньою платформою Nearpod , та можливістю застосування інноваційних технологій за допомогою розробок, які містяться на даній платформі.

Засідання творчої групи вчителів 4-х класів «Впровадження ігрових технологій на уроках у четвертих класах НУШ», керівник  Іванова О. М., учитель початкових класів Опорного закладу освіти  Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Тема засідання «Формування ключових компетентностей школярів на уроках у початковій школі».

Педагоги розглянули основні етапи впровадження компетентнісно орієнтованого підходу в освітній процес,  спланувати роботу з учнями, що мають підвищену мотивацію до навчально-пізнавальної діяльності.

У ході засідань творчих груп вчителі початкових класів вкотре продемонстрували свою професійну творчість та методичну майстерність.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано