A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

На Донеччині стартував всеукраїнський професійний конкурс «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2023»

Дата: 10.01.2023 13:44
Кількість переглядів: 10

    

Щороку в Україні проходить Всеукраїнський конкурс «Учитель року»,  спрямований на виявлення вчителів-новаторів, які здатні випереджати час і закладати нові моделі мислення. Конкурс проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя, професійної майстерності педагогів, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників, популяризації кращих педагогічних здобутків.  Конкурс проходить в два тури: перший (обласний) та другий (всеукраїнський)  відповідно до умов та порядку його проведення.

            Так, в  січні 2023 року в дистанційному форматі стартував перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»,  який об’єднав 123 педагоги із різних громад Донецької області в чотирьох номінаціях: «Початкова освіта» - 57, «Фізична культура» - 48, «Захист України» - 10 та «Основи здоров’я» - 8.

            Олександрівську громаду на обласному турі Конкурсу  представляють досвідчені вчителі Опорного закладу Очеретинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів: в номінації «Початкова освіта»  Міщенко Оксана Іванівна, учитель вищої кваліфікаційної категорії (переможниця професійного конкурсу «Учитель року Олександрівщини-2022), в номінації «Фізична культура» Обихвост Тетяна Миколаївна, старший учитель вищої кваліфікаційної категорії  (керівник міжшкільного методичного об’єднання вчителів фізичної культури).

            Перший (обласний) тур Конкурсу пройде в два етапи: відбірковий, який включає конкурсні випробування:  «Тестування», «Практична робота», «Методичний практикум»  та фінальний, який передбачає фахові випробування «Майстер-клас» та «Урок».

09 січня 2023 року педагоги успішно пройшли перше конкурсне випробування «Тестування», під час якого продемонстрували знання нормативно-правової бази, предмета та методики його викладання.

Бажаємо конкурсантам Олександрівщини наполегливості в досягненні мети, креативності для її практичного втілення, успіхів у відбіркових випробуваннях та виходу до участі в фінальному етапі Конкурсу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано