A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Про проведення засідання ММО вчителів української мови і літератури в січні 2023

Дата: 06.01.2023 11:04
Кількість переглядів: 13

    

04 січня 2023 року відбулося третє засідання вчителів української мови та літератури онлайн в синхронному режимі (сервіс Google Meet). Під час зустрічі були розглянуті актуальні питання.

Учитель Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ВОРОНЦОВА Вікторія довела до відома особливості проведення НМТ – 2023 та поділилася досвідом роботи з теми «Підготовка учнів 10-11 класів до ЗНО (НМТ) на уроках української мови та літератури».

Педагог Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ПОЛЗІКОВА Ксенія практично відпрацювала з присутніми тренажери з теми «Використання печворків та артбуків на уроках української літератури при підготовці до ЗНО».

Колега з Мирнодолинського НВК І-ІІІ ступенів МУРАТОВА Лариса презентувала «Календар учителя-філолога – 2023» з активними покликаннями, які значно полегшать підготовку до проведення заходів.

Керівник міжшкільного методичного об’єднання СИНЯК Людмила показала на прикладі власного досвіду та порекомендувала до використання додаток Photopea як ефективний онлайн-інструмент для оцінювання учнівських робіт в умовах дистанційного навчання.

Усі наробки та презентації вчителі прикріпили в Google клас для подальшого використання колегами. На етапі рефлексії педагоги зазначили, що робота була плідною, корисною, і кожен знайшов якусь родзинку до своєї методичної скриньки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано