A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

новини

Відбулося засідання круглого столу

04.04.2019 року  на базі Олександрівського ЗЗСО відбулося засідання    круглого столу вчителів української мови та літератури, присвячене важливій проблемі «Актуалізація читацької діяльності учнів у процесі використання на уроках української літератури інноваційних технологій». Розпочалося засідання інтерактивною вправою «Стрічка знайомств» і проходило у формі діалогу в невимушеній, неформальній обстановці. Після перегляду відеоролика з мотивації до читацької діяльності учнів учасники дружно, активно взяли участь в обговоренні ключових питань з формування читацької компетентності. Згодом словесники завітали до лабораторії майстра, де ознайомилися з особливостями підготовки до ДПА та ЗНО. Переглянувши презентацію «Реалізація мовно-літературної освіти в 2018-2019 н.р.», підвели підсумки та щиро привітали з перемогою учасницю Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури Воронову Марину та педагогічний колектив, який готував її до олімпіади.

09:05 05.04.2019

Відбулося засідання МО вчителів математики

На базі Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено засідання методичного об’єднання вчителів математики. Тема засідання «Активізація пізнавальної діяльності учнів при вивченні математики». Учасники розглянули низку питань щодо зазначеної теми. Вчителі математики працювали в групах : «Підтримка», «Критики» та «Експерти».

10:42 04.04.2019

Презентовано досвід роботи

28 березня 2019 року Яровой Р.М., учитель історії Новоолександрівського НВК, презентував досвід роботи «Історико-екологічними стежками рідного краю» на обласному семінарі-практикумі з питань правознавства у м. Краматорську. Учитель отримав сертифікат за участь у практичному семінарі.

16:55 02.04.2019

Вітаємо переможницю!

24-28 березня поточного року у м. Кропивницькому відбувся IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. У складі команди Донецької області честь Олександрівської громади захищала учениця 11 класу Новоолександрівського НВК  Воронова Марина, яка стала лауреатом змагань, посівши ІІІ місце. Бажаємо в майбутньому ще багато великих перемог!

14:33 28.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано