A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Учитель як рушійна сила Нової Української школи, або "Кадри вирішують усе!"

Дата: 05.03.2020 16:11
Кількість переглядів: 12

       

 03 березня 2020 року на базі  Очеретинського ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум директорів освітніх закладів з теми "Інноваційне середовище закладу освіти в форматі Концепції "Нова українська школа". 

    У процесі роботи було проведено управлінський практикум, який передбачав захист проєктів "НУШ - стратегія змін" та "Новий учитель-рушійна сила НУШ", термінологічну розминку, розв`язування педагогічних ситуацій. Родзинкою семінару став практичний блок, який складався з відкритих уроків та виховних заходів. На урок до себе запросили: учитель- методист вищої кваліфікаційної категорії Обихвост Валентина Олександрівна (інтегрований урок математики в 2 класі), учитель-методист вищої кваліфікаційної категорії Горанець Олена Іванівна (інтегрований урок математики, 6 клас), старший учитель вищої кваліфікаційної категорії Кострікова Світлана Леонідівна (інтегрований урок історії, 10 клас).

   Формування ключових життєвих компетенцій стало наскрізною лінією і на годині спілкування "Крок до успіху" (Протиняк Надія Леонідівна, класний керівник 10 класу), і на святі "Прийди, весно красна!" (Міщенко Оксана Іванівна, класовод 4 класу), і під час психологічного практикуму " Найбільша цінність життя" ( Мироненко Катерина Володимирівна, практичний психолог).

   Гордістю закладу є кадровий потенціал педпрацівників-стала, дружна команда професіоналів на чолі з лідером - новатором Толкачовою Аллою Анатоліївною. Вони вкотре довели, що є рушійною силою НУШ. 

                                                                             Так тримати!  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано