A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

новини

Перша сходинка області наша!

 20 грудня 2019 року у місті Добропілля відбувся ІV (обласний) етап традиційних шкільних змагань "Веселі старти". Спортивна програма складалася з 4 комплексних естафет "Ловкий м`яч", "Флорбол", "Стрітбол", "Швидкість з м`ячем". Олександрівську ОТГ на змаганнях представляла команда Очеретинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (діти 2009 року народження) на чолі з учителем Обихвост Т.М., попередньо здобувши перемогу у зональних змаганнях. І ось, нарешті, довгоочікувана мить:, перша сходинка області наша!!! Ми пишаємося вами. Так тримати. 

09:35 23.12.2019

Примноження традицій національно - патріотичного виховання

 19 грудня 2019 року, в День Святого Миколая, Мирнодолинський НВК гостинно зустрів учасників семінару-практикуму для педагогів-організаторів з теми "Становлення національно-патріотичної свідомості школярів через впровадження інноваційних форм роботи". 

12:20 20.12.2019

Вчителів математики ОТГ зустрічав Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ст.

  18 грудня 2019 року Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ст. провів практичний семінар для вчителів математики закладів освіти громади на тему "Формування математичної компетентності, ціннісних і світоглядних орієнтацій учнів на уроках математики шляхом впровадження STEM i STEAM-освіти". Практичний психолог Мироненко К.В. провела цікаві вправи, які налаштували учасників семінару на активну роботу.

10:14 20.12.2019

Територія НУШ: перспективність і наступність

     17 грудня 2019 року на базі Новостепанівського НВК відбувся управлінський семінар-практикум для заступників директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи, дошкільних підрозділів та директорів ЗДО. Зустріч виявилася дуже корисною, цікавою та пізнавальною. Разом з дошкільнятами управлінці здійснили "Подорож до фіолетового лісу", а з першокласниками, завдяки влучним математичним засобам, повертали кольори чорно-білій лісовій галявині. Далі директор НВК Лаврова І.Б. презентувала творче портфоліо своїх заступників, а між самими заступниками -  Яцковською О.В. та Валяєвою Н.В. - відбувся методичний діалог з теми "Перспективність і наступність між закладом дошкільної освіти та Новою українською школою" 

09:35 20.12.2019

Зустріч українознавців

  11 грудня 2019 року Петрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів гостинно запросив учителів української мови та літератури до участі у семінарі-практикумі. Розмова йшла про формування життєвих компетентностей учнів на уроках української літератури шляхом використання інноваційних технологій. Своє творче портфоліо з даної теми та урок у 7 класі представила вчитель Янкова Н.П.. Емоційний супровід заходу створили директор закладу Лупол Л.А. та практичний психолог Пономаренко Н.В.. А родзинкою, справжнім шедевром педагогічної майстерності став майстер-клас учителя, заступника директора Синяк Л.С.  "Аналіз літературного героя засобами інноваційних технологій". Не тільки молоді колеги, а навіть досвічені майстри взяли для себе багато цікавого. Так тримати! 

11:09 12.12.2019

семінар практикум з англійської мови

 04.12.2019 р. на базі опорного закладу Олександрівського ЗЗСО І - ІІІ ступенів відбувся семінар - практикум для учителів англійської мови на тему " Впровадження сучасних педагогічних технологій у практику викладання англійської мови". Свій багаторічний досвід роботи презентувала вчитель вищої кваліфікаційної категорії Роєнко Вікторія Леонідівна, а майстер - клас щодо використання ігрових засобів у процесі вивчення англійської мови дала молодша колега - Яковенко Анастасія Олександрівна. Очікування учасників справдилися.

08:41 06.12.2019

Семінар - практикум учителів біології

 02 грудня 2019 року на базі Мирнодолинського НВК І - ІІІ ступенів відбувся семінар - практикум для вчителів біології ОТГ " Педагогічна майстерність учителя як умова успішного формування в учнів ключових компетентностей".

11:54 03.12.2019

Вшанування переможців, лауреатів та дипломантів І зонального туру всеукраїнського конкурсу "Вчитель року"

 28 листопада 2019 року в приміщенні Олександрівської школи мистецтв відбулося свято вшанування переможців, лауреатів та дипломантів І  зонального туру всеукраїнського конкурсу " Учитель року - 2020". З вітальним словом на святі виступила начальник відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Седлецька І.А. Учителі - фіналісти отримали грамоти та цінні подарунки від профспілкової організації працівників освіти району. З яскравими концертними номерами перед педагогами виступили вихованці ЦДЮТ.

13:24 02.12.2019

Віртуальна подорож у сорочинці

28 листопада 2019 року відбувся відкритий урок математики у 2 класі НУШ у філії Золотопрудський НВК І - ІІ ступенів опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І - ІІІ ступенів (учитель Познякова Н.А.). Учні здійснили подорож на математичний  Сорочинський ярмарок. На дітей чекали цікавинки, незабутні враження і смаколики. Так тримати!  

15:25 29.11.2019

Український правопис : на хвилі змін

27 листопада 2019 року на базі Староварварівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар - практикум для вчителів української мови та літератури. Свій досвід презентувала Пагуліч Ганна Василівсна в парі з психологом, вчителем зарубіжної літератури Тімченко Ганною Володимирівною. У центрі уваги філологів був новий український правопис, все, що потрібно знати, ключові уміння і навички. 

15:03 29.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано