A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

новини

"Веселі старти"

 25 жовтня 2019 року відбувся фінал ІІ (ОТГ) етапу змагання "Веселі старти". Метою проведення заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя. Спортивна програма "Веселих стартів" складається з чотирьох комплексних етапів: "Швидкість з м`ячем", "Влучний кидок", "Флорбол" та "Стрітбол". Учасники з великим азартом долали всі перешкоди. За підсумками кращою стала команда- Очеретинський ЗЗСО І - ІІІ ст., ІІ місце отримала команда Новоолександрівського НВК, ІІІ сходинку посіла команда Петрівського ЗЗСО І -ІІІ ст.    

10:04 06.11.2019

Педагогічний оскар вручено

   3 жовтня 2019 року в Олександрівській об"єднаній територіальній громаді відбулося урочисте вручення Педагогічного оскару працівникам освіти. 

08:24 06.11.2019

Правовий турнір визнав переможців

 З метою подальшого вдосконалення системи роботи з обдарованими учнями, підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення суспільних наук, зокрема правознавства, розвитку творчих здібностей учнівської молоді 26 вересня заклади освіти Олександрівської селищної ради зустрілися у рамках правового турніру. Учні показали свої грунтовні знання з основ права. Переможцем стала збірна команда учнів Очеретинського ЗЗСО, Високопільського ЗЗСО та Михайлівського ЗЗСО.

08:08 01.10.2019

Виставка новаторських практик «Дизайн НУШ: рік другий» відбулася

  На виконання регіональної програми «Освіта Донеччини 2017-2020рр. в європейському вимірі», відповідно до плану роботи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту  Олександрівської селищної  ради  на  2019 рік,  з метою вдосконалення і розвитку рівня професійної компетентності педагогів, надання їм методичної допомоги, забезпечення неперервності, формування готовності педагогічних працівників до реалізації Концепції «Нова українська школа» та якісної підготовки матеріалів для розгляду в заходах, запланованих в межах серпневих зустрічей педагогічних працівників, 28 серпня 2019 року ввідділом освіти була  проведенна  виставка виставка новаторських практик «Дизайн НУШ: рік другий» у рамках серпневого Конгресу освітян Донеччини-2019, у якій взяли участь всі заклади освіти громади.   

07:51 01.10.2019

Відбувся конкурс на посаду директора опорного закладу

  30 липня 2019 року Відділом освіти. сім"ї, молоді та спорту був проведений конкурс на посаду директора Олександрівського опорного закладу Олександрівської селищної ради.  Конкурсна комісія визнала переможцем Остапчук В.І.

08:27 31.07.2019

Відзначення переможців Всеукраїнських олімпіад

   У Краматорську відбулося нагородження переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та IІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.  Представницею Олександрівської ОТГ була Воронова Марина, учениця Новоолександрівського НВК, яка виборола ІІІ місце на Всеукраїнській олімпіаді з української мови. 

16:19 13.06.2019

Відбувся триденний тренінг

             На  базі Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено триденний тренінг відділом фізичної культури та спортивно-масової роботи облІППО, мета якого – надання теоретико-методичної і практичної допомоги щодо підвищення якості фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.  У тренінгу взяли участь 67 учителів освітніх закладів громади. Кожен із них отримав сертифікат від Української федерації «Спорт заради розвитку». Організатори тренінгу – Олексій Качан та Марина Лисенко.

09:46 11.06.2019

відбулося засідання МО вчителів географії

16 травня  2019 року на базі Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання МО вчителів географії. Присутні вчителі взяли участь у майстер-класі «Дослідження. Використання природних ресурсів у побуті. 9 клас», який провела керівник МО, вчитель Очеретинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Дрозд Т.Ф.

14:36 16.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано