A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Агенти змін, або Майстер-клас від професіоналів із Новостепанівського НВК

Дата: 12.01.2021 15:54
Кількість переглядів: 9

   

12 січня 2021 року відбулися майстер-класи (дистанційний формат) учителів Новостепанівського НВК, які працюють за Концепцією Нової української школи. Цими агентами змін є Рижонко Світлана Дмитрівна (3 клас) та Гопта Наталя Миколаївна (1 клас). Педагоги обрали теми, пов’язані з використанням сучасних ігрових технологій та формуванням здоров’язбережувальних компетентностей молодших школярів. Крім того, учасники майстер-класів навчалися працювати з кубиками історій Рорі та використовувати метод Sand-play для розвитку творчих здібностей дітей.

           Учителі вразили високим класом професійної підготовки та вкотре довели, що НУШ – це школа, до якої приємно ходити дітям, а простір освітніх можливостей безмежний. Учасники проведених заходів узяли для себе нові форми і види  роботи щодо інтегрованості змісту викладання та формування ключових компетентностей майбутнього випускника Нової української школи. Так тримати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано