A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

новини

Опорний заклад - справжня опора громади

            Згідно плану роботи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Олександрівської селищної ради на 2020 рік 21 січня 2020 року пройшов День відділу в опорному закладі Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Цього дня в закладі працювали методисти з навчально-виховної роботи Ольга Куцак, Тетяна Цимбаленко та Людмила Щетина. За мету було визначено: надання методичної допомоги педагогам; знайомство з документацією щодо управлінської діяльності, з перебігом заходів щодо узагальнення досвіду роботи класного керівника Оксани  Коханської; консультації для молодих педагогів.

15:14 22.01.2020

Канікули - час для роботи предметних методичних об`єднань педагогів

 Під час зимових канікул - 2020 предметні методичні об`єднання педагогів Олександрівської ОТГ працювали згідно річного плану роботи. Розглядалися питання щодо підсумків І та ІІ етапу Всеукраїнської предметної олімпіади, аналіз участі педагогів у І (ОТГ) етапі професійного конкурсу "Вчитель року", підготовка до ЗНО та ДПА, методичні інновації. 

14:27 13.01.2020

Майстер - клас Ольги Воронової

 09 січня 2020 року на базі опорного закладу відбувся майстер - клас учителя Ольги Петрівни Воронової (вища кв. категорія, "Старший учитель") з теми "Візуалізація навчальної інформації як засіб підвищення якості викладання мови та літератури" для вчителів зарубіжної літератури в рамках роботи методичного об`єднання літераторів.

13:46 10.01.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано