A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Ремонтні роботи в Олександрівському ЗДО "Журавка" тривають

Дата: 22.01.2020 14:43
Кількість переглядів: 10

 

Сучасне дошкілля – фундамент якісної неперервної освіти протягом життя. Це добре усвідомлює колектив Олександрівського закладу дошкільної освіти «Журавка», тому всі свої сили, енергію, уміння віддають вихованцям закладу. Одним з головних завдань колективу є створення оптимальних умов для розвитку, навчання і виховання дітей дошкільного віку.

У даний час у  Олександрівському ЗДО  «Журавка» продовжуються ремонтні роботи щодо реалізації проекту «Капітальний ремонт дитячого навчального закладу «Журавка» смт. Олександрівка, Олександрівського району Донецької області».   На сьогоднішній день виконано весь демонтаж внутрішнього оздоблення першого та другого поверхів  лівого крила закладу. На першому поверсі встановлена система «тепла підлога», підлога   всіх  інших кімнат вирівняна і підготовлена до вкладання лінолеуму. Стіни приміщення вирівняні і підготовлені до малярних робіт. Завершено облицювання стін пральні та туалетної кімнати на першому поверсі. Йде повна заміна опалювальної системи лівого крила закладу. Почались роботи з монтажу конструкцій на стелях. Роботи виконуються згідно графіку.  Усі чекають оновлений дитячий садок, який відкриє двері для своїх вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано