A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Яскраві та змістовні зимові канікули

Дата: 13.01.2020 14:02
Кількість переглядів: 29

               Відповідно до планів роботи закладів освіти щодо організації змістовного дозвілля дітей під час зимових канікул, враховуючи категорію учнів  соціальної групи ризику, в період з 25 грудня 2019 по 12 січня 2020 року проведені різноманітні виховні заходи.

           Класними керівниками 1-11–х класів на виховних годинах  проведений інструктаж з безпеки життєдіяльності під час зимових канікул; цікаві й змістовні вікторини «Звірі взимку» для учнів 5-8 класів; інтелектуальна гра «Знавці права»  для учнів 9-10 класів;  новорічні витребеньки для учнів        6 - 7-х класів; для учнів 9-х класів майстер – клас «Різдвяна майстерня»; для учнів  1-4 класів дискотека «Зимовий вернісаж»; для учнів 8-х класів  гра «Хто зверху?».

           Згідно графіку роботи шкільних секцій в  школі проводилися  спортивні ігри з волейболу, з настільного тенісу для учнів 5–11- х класів, були організовані та проведені спортивні змагання «Веселі старти» для учнів 3-х, 4-х  класів,  з  настільного тенісу серед учнів  5-7-х класів, з волейболу серед 5,8-9х класів,  які  сприяли  фізичному розвитку школярів, вихованню в них потреби в заняттях фізичною культурою й спортом.

           Новорічні заходи розпочалися зі свят «Святий Миколаю, в гості завітай!»,  українських вечорниць «Ой, Андрію, дай нам надію…», новорічних ранків «З Новим роком!», веселих розваг біля ялинки, що проводилися  для дітей усіх категорій.

           Учні закладів та їх батьки також були залучені  до проведення:      

- виставки-конкурсу новорічних букетів і композицій в рамках природоохоронних акцій  «Збережи ялинку», «Замість ялинки зимовий букет», витинанок «Зимовий сон» та новорічних сніжинок;  

- вікторини «Квіти навколо нас», «Подорож до кімнатних рослин»;

- спортивних змагань  «Зимові розваги»;   

- майстер-класів з виготовлення ляльки-мотанки «З неба зірка засвітила», «Подарунок своїми руками».

          Під час канікул учні мали змогу реалізувати свої творчі та пізнавальні здібності,  відвідували індивідуальні заняття з учителями – предметниками.

          Із метою формування позитивної мотивації до здорового способу життя та культури поведінки практичними психологами проведено тренінг  «Як не стати жертвою злочину».

        Під час зимових канікул класні керівники відвідали своїх учнів та обстежили матеріально-побутові умови сімей. Комісія склала відповідні акти обстеження.

      Усі заходи були спрямовані на виявлення та розвиток інтересів дітей, профілактику правопорушень, створення умов для реалізації особистості кожної дитини.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано