A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Завершено IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Дата: 25.03.2024 13:36
Кількість переглядів: 20

25 березня 2024 року завершилася Всеукраїнська олімпіада з правознавства, яка тривала з 22 березня 2024 року в мальовничому місті Луцьк. Олімпіада зібрала найталановитіших учнів з усієї України.

Донеччину від Олександрівської СТГ представляла команда Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, а саме:

            -  юні знавці основ правознавства: Шипош Олександр, учень 10 касу та Герчевська Анастасія, учениця 11 класу;

– Світлана Кострікова, учитель-наставник, керівник команди.

Під час олімпіади  учні продемонстрували достатній рівень підготовки. Вони з інтересом та ентузіазмом опрацьовували тестові завдання, обмінювалися думками та ідеями, демонстрували знання та навички у вирішенні складних правових задач.

Після напружених днів змагань журі олімпіади визначило переможців.  Герчевська Анастасія здобула ІІІ місце в цій олімпіаді. Вітаємо юну переможницю!

Відзначені були не лише переможці, а й усі учасники олімпіади, які зробили свій маленький внесок у розвиток правознавчої культури та освіти. Кожен учень отримав заслужені вітання та подяки за активну участь у заході.  

Олімпіада з правознавства – це не лише змагання, а й спільний шлях до пізнання та розвитку. Вона відкриває перед учасниками безліч нових можливостей та перспектив у світі науки та відкриттів.

Вітаємо нашу команду із вдалим виступом на IV етапі Олімпіади, бажаємо подальших успіхів у правознавчих подорожах і не тільки!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано