A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Завершили роботу відбірково-тренувальні збори до IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році

Дата: 18.03.2024 14:50
Кількість переглядів: 25

  

У лютому 2024 року завершили роботу відбірково-тренувальні збори до IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з навчальних предметів, метою яких було визначення найкращих з кращих для формування команди Донецької області, яка братиме участь у всеукраїнському етапі Олімпіади.  

Від Олександрівської громади на збори були запрошені переможці ІІІ (обласного) етапу Олімпіади з правознавства Шипош Олександр (10 кас) та Герчевська Анастасія (11 клас), учні Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Протягом п’яти днів учасники напружено вчилися в форматі онлайн, писали контрольні роботи, розширювали, поглиблювали свої знання з основ правознавства.

Наразі відомі підсумки зборів: за результатами вихідної контрольної роботи Олександр та Анастасія увійшли до складу збірної команди, яка буде представляти Донеччину на  IV етапі Олімпіади в м.Луцьк з 22 по 26 березня 2024 року. Керівником команди призначено наставника наших олімпіадників Кострікову Світлану Леонідівну, учителя правознавства Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Бажаємо юним правознавцям Олександрівщини успіхів на майбутніх олімпіадних випробуваннях та невичерпної творчої енергії в навчанні! Яскравих перемог та нових досягнень у світі науки!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано