A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся перший етап обласного конкурсу «Сучасний урок історії та правознавства в Новій українській школі»

Дата: 11.03.2024 14:40
Кількість переглядів: 15

          З 23 лютого по 10 березня  2024 року в дистанційному форматі відбувся перший етап обласного конкурсу «Сучасний урок історії та правознавства в Новій українській школі».

            До участі в Конкурсі доєдналися вчителі громадянської та історичної освітньої галузі закладів освіти Олександрівщини. Розробки уроків конкурсантів відповідали сучасним концептуальним підходам до шкільної суспільствознавчої освіти. Роботи були компетентнісно спрямовані, побудовані на загальнолюдських, національних та демократичних цінностях, змістовно наповнені. Конкурсні матеріали містили інноваційне авторське  навчально-методичне забезпечення (презентації, технологічні карти, роздатковий матеріал, відео, створені за допомогою штучного інтелекту).

            За результатами проведення першого етапу Конкурсу в номінації «Урок історії, 7-11 класи» переможцями стали: Момот Надія Миколаївна,  учитель Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, яка посіла почесне І місце, Кіляр Тетяна Вікторівна, учитель Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ІІ місце, Шамрай Антоніна Іванівна, учитель Петрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів – ІІ місце, Воронова Марина Миколаївна, учитель Мирнодолинського НВК І-ІІ ступенів – ІІІ місце.

            У номінації «Урок з громадянської освіти, 10 клас» взяв участь Гопта Геннадій Іванович, учитель Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, який посів ІІ місце.

            Дякуємо всім учасникам Конкурсу за професіоналізм, незмінне бажання навчати та йти до перемоги!

            Розробку уроку Момот Н.М. направлено для участі в другому  (обласному) етапі Конкурсу, який передбачає оцінку матеріалів членами обласного журі, проведення майстер-класу конкурсантом, самоаналіз уроку та співбесіду.

            Переконані, що Надія Миколаївна покаже найкращі результати на обласному етапі фахових перегонів. Бажаємо успіхів!

            Так тримати!

             

           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано