A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар-практикум для вчителів біології закладів загальної середньої освіти

Дата: 28.02.2024 16:46
Кількість переглядів: 15

     

 28 лютого 2024 року  на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для вчителів біології з теми «Формування самоосвітньої компетентності учнів на уроках біології з використанням інтерактивних технологій». Метою заходу було визначено сприяння розвитку цифрової компетентності педагогів та інноваційних методів навчання.

          Учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи вчителя вищої категорії Ніни БОНДАРЕНКО та її напрацюваннями щодо формування самоосвітньої компетентності учнів на уроках біології.

          Далі роботу було продовжено у  практичному блоці, де було проглянуто і опрацьовано відкритий урок у 10 класі з теми «Репродукція як механізм забезпечення безперервності існування видів». Під час роботи використовувались інтерактивні технології, які впевнено можна вважати  основним засобом формування самоосвітньої компетентності учнів.

          Учителі працювали з  онлайн-дошками Padlet, Learning Apps,  Quizlet, Jamboart та мали змогу вдосконалити власні цифрові навички .

          Упродовж заходу з педагогами працювала практичний психолог Ольга ЩЕРБАК, яка запросила гостей до психологічної вітальні «Калоші щастя». Створення сприятливого психологічного клімату, комфортної атмосфери для роботи забезпечило успіх командної роботи на семінарі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано