A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар-практикум для заступників директорів закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 28.02.2024 16:43
Кількість переглядів: 89

 

          28 лютого 2024 року на базі Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся онлайн семінар – практикум для заступників директорів закладів загальної середньої освіти громади з теми «Цифрова трансформація української освіти: сучасні вимоги до учасників освітнього процесу».

          Метою зібрання було визначено ознайомлення з теорією щодо цифрової педагогіки, опрацювання нових методик та їх упровадження у цифровому освітньому середовищі.

          Головною модераторкою зустрічі стала заступник директора з навчально-виховної роботи закладу, сертифікований коуч багатьох обласних заходів  Кароліна ГУРЕВИЧ. Вона презентувала учасникам семінару інформаційний дайджест «Цифрова трансформація освіти: від концепції до усвідомлення власних потреб особистості», залучила до ознайомлення з енерджайзерами, які налаштували групу на певну хвилю, створили атмосферу відкритості, довіри та безпечного простору.

          Ключовим етапом семінару став квест  «Цифрова педагогіка», який передбачав практичну роботу на відповідних станціях: станція 1 - «Цифровий профіль керівника»,  станція 2 -  «Цифровий профіль учителя», станція 3 -  «Цифровий профіль учня».

          Учасники заходу одностайно відзначили майстерну командну роботу колективу і керівного апарату закладу на чолі з директором Аллою ТОЛКАЧОВОЮ. Вони довели, що сьогоднішня система освіти і науки має зазнати докорінних цифрових змін і відповідати світовим тенденціям цифрового розвитку для успішної реалізації кожною людиною свого потенціалу.

          Підсумковий чек-аут засвідчив безперечну користь від отриманих навичок і готовність керівників закладів освіти використовувати їх у своїй роботі.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано