A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році

Дата: 26.02.2024 08:07
Кількість переглядів: 14

             

З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді з 27 січня по 17 лютого 2024 року в форматі онлайн на платформі «Olymp» проходив ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

У 2023/2024 навчальному році Олександрівщину на обласному рівні представляли  дев’ять переможців ІІ (СТГ) етапу Олімпіади. Це учні, яких запросили до участі в ІІІ етапі інтелектуальних змагань з української мови та літератури, англійської мови, історії, географії, правознавства та біології. Перевірку виконаних робіт здійснювало компетентне журі, до складу якого входили науковці, учителі-практики, юристи, Заслужені вчителі України, методисти Донеччини.

Наші олімпіадники мають надзвичайно успішні результати, а саме: Шипош Олександр (10 клас) та Герчевська Анастасія (11 клас), учні Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів  посіли почесне ІІ місце (Олімпіада з правознавства), Кадубовська  Анастасія, учениця 8 класу Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ІІІ місце (Олімпіада з біологіі), Василина Мілена, учениця 9 класу Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ІІІ місце (Олімпіада з географії).

Наразі Шипоша Олександра та Герчевську Анастасію запрошено на відбірково-тренувальні збори до IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавсва.

Вітаємо юних олімпіадників з гідними результатами та бажаємо подальших успіхів!

Дякуємо Костріковій Світлані Леонідівні, учителю правознавства Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО та Бондаренко Ніні Олексіївні, учителю біології і географії  Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у підготовку учнів до олімпіадних змагань!

            Так тримати!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано