A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури

Дата: 07.02.2024 15:42
Кількість переглядів: 18

       

          06 лютого 2024 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум у форматі онлайн для вчителів фізичної культури з теми «Розвиток здоров’язбережувальної компетентності на уроках фізичної культури під час дистанційного навчання як обов’язковий компонент Державного стандарту загальної середньої освіти». Головним модератором заходу було визначено Анастасію ЛІНКІНУ, учителя фізичної культури Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

          За мету було обрано ознайомлення учасників семінару зі стратегіями розвитку здоров’язбережувальної компетентності на уроках фізичної культури під час дистанційного навчання, сприяння розвитку цифрової  компетентності педагогів, спонукання педагогів до професійного й особистісного самовдосконалення.

         Мотиваційна частина семінару створила сприятливий психологічний клімат, комфортну атмосферу для роботи.

         Теоретичний блок заходу передбачав презентацію з досвіту роботи вчителя-модератора  з теми «Розвиток здоров’язбережувальної компетентності на уроках фізичної культури під час дистанційного навчання як обов’язковий компонент Державного стандарту загальної середньої освіти».

          У практичному блоці учасники зустрічі відвідали відкритий урок «Рухливі ігри з м’ячем як шлях до збереження ментального здоровя під час воєнного стану» (Доджбол, Волейбол. Баскетбол) в 6- А класі.

Було відпрацьовано підхід:

- від теорії до практики рухливих ігр;

- рухові елементи ведення м’яча;

- вдосконалено навички роботи  на інтерактивній дошці Jamboard: «Нові фішки для вчителя»;

- «Що спільне і які є відмінності в рухливих іграх»

           Руханка як засіб фізичної активності сприяла відповідному емоційному настрою педагогів та налаштувала на теплу, дружню атмосферу. Так тримати, колеги!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано