A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

День пам’яті Героїв Крут

Дата: 31.01.2024 15:24
Кількість переглядів: 13

           29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника.

           З метою формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу та його героїчного минулого До Дня пам’яті Героїв Крут в закладах загальної середньої освіти громади були проведені  виховні години « Бій під Крутами  –  подвиг в ім’я України», уроки-пам’яті “Крути – і сум, і біль, і вічна слава України», перегляд тематичних презентацій та документальних фільмів «Крути: подвиг і трагедія», «Крути – символ українського патріотизму», «Крути 1918». Учні  вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

           Під час проведення інформаційних хвилинок, ранкових зустрічей було використано інформаційні матеріали до Дня пам'яті Героїв Крут–2024 «Бій за майбутнє» Українського інституту національної пам'яті. 

           Учні 10 – 11 класів, класні керівники, учителі історії взяли участь в обласному дистанційному уроці «Пам’яті героїв Крут»  від Центру  національно-патріотичного виховання «Незламність».

           Бій під Крутами - трагічна і важлива подія в історії нашої країни, яка нагадує про боротьбу за незалежність України. Історія, як відомо, повторюється - сьогодні ми продовжуємо тримати оборону від російської навали.

           Шануймо пам’ять українців, які віддали своє життя у бою під Крутами, що став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі з агресором. Дякуємо кожному, хто зараз боронить державу, її незалежність і майбутнє.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано