A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів

Дата: 19.01.2024 15:36
Кількість переглядів: 20

   

          19 січня 2024 року на базі Петрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся семінар-практикум у форматі онлайн для вчителів початкових класів з теми «Використання ігрових технологій для створення позитивної мотивації на уроках  у початкових класах за допомогою Online-ресурсів та інтерактивних дошок». Головним модератором заходу було визначено Наталю ПОНОМАРЕНКО, учителя початкових класів Петрівського ЗЗСО.

          За мету було обрано ознайомлення з теоретичними та практичними аспектами теми, сприяння розвитку професійної майстерності педагогів шляхом використання цифрових інструментів Google та інноваційних методів навчання, спонукання педагогів до професійного й особистісного самовдосконалення.

          Теоретичний блок заходу передбачав презентацію з досвіту роботи вчителя-модератора з теми «Ігрові технології як засіб позитивної мотивації молодших школярів: досвід, ідеї, перспективи».

          У практичному блоці на учасників зустрічі чекала методична майстерня «Діяльнісний підхід: від теорії до практики» та вдосконалення навичок з використання онлайн- сервісів. Були відпрацьовані теми:

  • «Універсальна мова цифрової епохи»;
  • «Рандомний вибір назви чи предмета»;
  • «Згортувач текстів»;
  • «Універсальна дошка Padlet: нові фішки для вчителя».

           Психологічна перерва з уявним соціально-психологічним портретом щасливого вчителя сприяла відповідному емоційному настрою педагогів та налаштувала на теплу, дружню, святкову атмосферу. Так тримати, колеги!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано