A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар-практикум для вчителів іноземних мов

Дата: 22.12.2023 10:02
Кількість переглядів: 38

         21 грудня 2023 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум у форматі онлайн для вчителів іноземних мов з теми «ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ».

        Метою зібрання було визначено удосконалення навичок користування класичними інструментами формувального оцінювання ( «Сенкан», «Три зірки і побажання», «Дерево Блоб» та інші), збагачення методичного арсеналу учасників семінару сучасними онлайн-інструментами  формувального оцінювання (Mentimeter, Curipod, Bamboozle, Story Dice та інші), створення умов для професійного розвитку педагогів, обміну творчими ідеями та досвідом роботи.

        Головна модераторка зустрічі Наталія ЧЕСТА разом зі своїми колежанками, викладачками англійської мови Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО  Вікторією РОЄНКО, Світланою ХОЛОДИРЄВОЮ та  Світланою  ІЛЬЇНОЮ зустріли гостей святковим онлайн-квестом “Christmas Presents” та вправами практики самоусвідомлення “Mindfulness. Winter Sounds”. У теоретичному блоці учасників семінару очікував шерінг «Traditional assessment vs. formative assessment»/ «Традиційне оцінювання у порівнянні з формувальним», а в практичній частині Наталія ЧЕСТА запросила всіх до власного  воркшопу «Top 5 digital instruments for formative assessment»/ «Топ-5 цифрових інструментів для формувального оцінювання під час дистанційного навчання» для освоєння практичних навичок щодо отримання практичних навичок використання класичних прийомів формувального оцінювання та за допомогою онлайн-інструментів.

        Творча атмосфера зустрічі створила святковий настрій напередодні Різдвяних свят і спонукала до професійного зростання. Так тримати!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано