A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар – практикум для вчителів іноземних мов

Дата: 07.12.2023 09:11
Кількість переглядів: 54

          06 грудня 2023 року на базі Мирнодолинського НВК відбувся онлайн семінар – практикум для вчителів іноземних мов з теми «Використання інноваційних технологій на уроках домашнього читання з іноземної мови під час дистанційного навчання для формування в учнів комунікативної компетенції».

          Учитель КРОПІВКО Лариса разом з командою однодумців поставила собі за мету довести необхідність та ефективність впровадження інноваційних технологій у роботу вчителя іноземної мови; поділитися з колегами педагогічними знахідками щодо організації роботи учнів на уроках домашнього читання з німецької мови під час дистанційного навчання.

         Екскурс по оглядовому майданчику «Розвиток комунікативної компетенції учнів засобами інноваційних технологій на уроках домашнього читання з німецької мови» ознайомив слухачів з досвідом роботи вчителя, а в творчій лабораторії Лариси Вікторівни «Використання інноваційних технологій на прикладі уроку домашнього читання з німецької мови «У країні казок братів Грімм. Казка «Червона Шапочка» у 5 класі НУШ під час дистанційного навчання» колеги «приміряли» на себе ролі учнів та вчилися опановувати цифрові застосунки на різних етапах уроку.

        Налаштування на теплу, дружню, святкову атмосферу здійснила практичний психолог закладу КОЗЛОВСЬКА Людмила. Так тримати, колеги!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано