A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Перемога у конкурсі «Жінка Донеччини»-2023 – наша! Вітаємо Тетяну ОБИХВОСТ у номінації «Вчителька року»-2023!

Дата: 04.12.2023 11:53
Кількість переглядів: 29

           02 грудня 2023 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможниць обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Церемонію нагородження проведено у «Культурному хабі «Донеччина», м. Київ.

          Метою конкурсу є визнання та підтримка жінок, які вносять значний внесок у соціальне та культурне життя суспільства. Вони стають каталізаторами позитивних змін у гендерній рівності та сприяють реалізації державної політики щодо забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.

          Цьогоріч у конкурсі взяли участь видатні громадянки України, які додали особистий внесок у розбудову Донецької області. Захід був насичений різними етапами, конкурсний відбір проходив за 12 номінаціями. У номінації  «Вчителька року» перемогу отримала ОБИХВОСТ Тетяна, учитель фізичної культури Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради, с. Очеретине.

           Наша громада багата гідними жінками, які відіграють особливу роль у здійсненні суттєвих перетворень у різних сферах життєдіяльності нашого регіону та покращенні добробуту його жителів. Кожна з них робить набагато більше, ніж уявляла, що може. Жіноче лідерство стало одним з потужних інструментів виживання для всієї країни. Цей конкурс покликаний об'єднати лідерок різних напрямів діяльності задля розвитку стійкості та сталого відновлення Донецької області та України.

            Ми вітаємо нашу Тетяну Миколаївну, нашу яскраву і талановиту зірку на небосхилі Донеччини, і бажаємо їй подальших творчих злетів та перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано