A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся методичний практикум для керівників закладів загальної середньої освіти «Управлінська майстерність як шлях до формування правильного методичного мислення педагога»

Дата: 04.12.2023 11:06
Кількість переглядів: 33

        01.12.2023 на базі відділу освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної культури селищної ради відбувся методичний практикум для керівників закладів загальної середньої освіти з теми «Управлінська майстерність як шлях до формування правильного методичного мислення педагога».

        Метою заходу модератори обрали активізацію творчого потенціалу керівних кадрів, навчання аналізу причин недоліків у системі управління методичною роботою та їх ліквідації, підвищення професійного рівня управлінської діяльності керівників. Головним модератором-коучем виступила начальник відділу Ірина СЕДЛЕЦЬКА.

        Під час зустрічі були використані різноманітні форми методичної роботи, але ключовими стали дві: це визначення правильно сформованої власної методичної ідеї вчителя, яку він повинен розкрити (за підсумками професійного конкурсу «Учитель року Олександрівщини-2023»), та власне методичний практикум на основі використання технології «Кейс-пазл» щодо підготовки та трансляції майстер-класу.

          Проведення методичного практикуму сприяло збільшенню можливостей використання найбільш результативних форм і методів роботи, отриманню належних практичних навичок, сприянню обміну творчими ідеями та досвідом роботи з даного напрямку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано