A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Цифрова освіта в дії: відбувся брейнстормінг для вчителів зарубіжної літератури

Дата: 26.10.2022 17:26
Кількість переглядів: 9

  

Доведено, що людина, яка вміло і ефективно володіє технологіями та інформацією, має новий стиль мислення, принципово інакше оцінює проблеми, які виникають під час організації робочого процесу. Це ключова відмінна риса сьогодення.

          26 жовтня 2022 року у вебпросторі відбувся брейнстормінг для вчителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Олександрівської селищної ради з теми «Діяльнісний підхід як спосіб забезпечення цілісної подорожі дитини у   Новій  українській  школі». Обрана тема є сталою і завжди актуальною, особливо зараз, під час дистанційного навчання. Підтвердженням того стала зацікавленість слухачів та високий рівень проведення заходу.

           Метою зібрання було ознайомлення педагогів із можливостями та досвідом роботи щодо використання інформаційно-цифрових технологій на уроках, заохочення до пошуку найбільш результативних форм і методів викладання зарубіжної  літератури, збагачення власного цифрового освітнього арсеналу.

           Модератор заходу Алла ПЛАХУТА, яка є керівником міжшкільного методичного об’єднання вчителів зарубіжної літератури та вчителем Філії Новостепанівський НВК І-ІІ ступенів Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, поставила собі за мету ознайомити учасників семінару з теоретичними аспектами теми, ефективними знахідками та наробками щодо використання  діяльнісного підходу як способу реалізації ідей та змісту Нової української школи.

        Під час практичного блоку заходу всі зареєстровані стали учасниками майстер – класу Алли Петрівни  з теми «Шляхи та інструменти наскрізної реалізації діяльнісного навчання. Вчитель як дизайнер» (Google Meet), де яскраво була висвітлена інтеграція різних освітніх галузей.

           Ситуація успіху панувала і під час створення електронного зошита за допомогою хмарного  сервісу Wizer.me. та тренінгу  «Нова школа – новий підхід: або чому треба вчитися і змінюватися все життя?»  за допомогою інтерактивної дошки Jamboard.

           До творчості спонукала тепла й дружня атмосфера спільної роботи і прагнення самовдосконалюватись, «бути в тренді» протягом життя. Так тримати!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано