A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Професійний конкурс «Учитель року Олександрівщини-2023»: стартуємо до нових перемог!

Дата: 03.11.2023 14:30
Кількість переглядів: 37

    

З метою підвищення престижності професії вчителя, професійної майстерності педагогів, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників, популяризації кращих педагогічних здобутків педагогів Олександрівщини в листопаді в дистанційному форматі буде проходити професійний конкурс «Учитель року Олександрівщини-2023» у номінаціях «Українська мова та література», «Фізика». Заявки на Конкурс подали 14 педагогів закладів загальної середньої освіти Олександрівської громади (11 учителів  української мови та літератури, 3 учителя фізики).

Конкурс проводиться традиційно в два етапи:

– перший етап – відбірковий;

– другий етап – фінальний.

Учителі-конкурсанти надіслали до оргкомітету свої відеорезюме, в яких у оригінальній формі обґрунтували власні педагогічні ідеї, представили технології, методи, прийоми та форми роботи, які використовують для їх реалізації, поділилися педагогічними досягненнями та здобутками, якими вони пишаються.

03 листопада 2023 року відбулася установча нарада, на якій були присутні конкурсанти, члени журі, директори та заступники директорів закладів освіти Олександрівщини. Вступним словом конкурс відкрила та привітала його учасників голова журі, начальник відділу освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Ірина СЕДЛЕЦЬКА.

У цей день відбулося жеребкування щодо конкурсних випробувань «Майстерка» (номінація «Українська мова та література») та «Я так роблю» (номінація «Фізика») першого (відбіркового) етапу конкурсу.

Педагогічний марафон «Учитель року Олександрівщини-2023» стартував! Бажаємо його учасникам вірити в себе та сміливо йти до вершин успіху в конкурсних випробуваннях. Натхнення та нових перемог вам, шановні колеги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано