A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Навчаються заступники директорів з навчально - виховної роботи: інноваційні підходи до організації методичної роботи в закладі освіти

Дата: 16.03.2023 16:49
Кількість переглядів: 11

      

            16 березня 2023 року на базі Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради відбувся семінар – практикум (онлайн) для заступників директорів з навчально – виховної роботи ЗЗСО з теми «Інноваційні підходи до організації методичної роботи в закладі освіти – запорука професійного зростання кожного педагога».

            Під час заходу учасники мали змогу опрацювати теоретичні та практичні аспекти з теми, продемонструвати можливості уподобаних електронних ресурсів як засобів організації методичної роботи та освітнього процесу у закладі, долучитись до пошуку найбільш результативних і дієвих форм роботи, отримати  належні практичні навички щодо збагачення власного методичного арсеналу.

             У теоретичній частині семінару заступник директора з навчально-виховної роботи Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Вікторія ВОРОНЦОВА  впродовж презентаційного меседжу «Заступник директора – модератор методичного простору в освітньому закладі» ознайомила слухачів із власними інноваційними підходами до організації освітнього середовища сучасного  закладу освіти.

            Практичний блок був представлений творчою згуртованою командою, до складу якої увійшли Вікторія ВОРОНЦОВА, Світлана КОСТРІКОВА – учитель-методист предметів громадянсько-історичної галузі, Кароліна ГУРЕВИЧ – головна психологиня освітнього осередку громади. Вони здійснили екскурс педагогічним вернісажем «Сім кроків зростання педагогічної майстерності», надали  експрес-консультацію «Творча група: нові можливості та ідеї для вчителя НУШ» та провели  психолого-педагогічний тренінг «Перша психологічна допомога: методичне забезпечення».

            До творчості управлінців спонукала тепла й дружня атмосфера спільної роботи і прагнення самовдосконалюватись, «бути в тренді» протягом життя. Так тримати!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано