A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності керівника ЗДО або «Хитрощі» програми Microsoft PowerPoint

Дата: 30.11.2021 16:38
Кількість переглядів: 7

     

Доведено, що людина, яка вміло і ефективно володіє технологіями та інформацією, має новий стиль мислення, принципово інакше оцінює проблеми, які виникають під час організації робочого процесу. Це ключова відмінна риса сьогодення.

         30 листопада 2021 року на базі Петрівського ЗДО «Кульбабка» Олександрівської селищної ради відбувся семінар – практикум для директорів закладів дошкільної освіти з теми «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності керівника ЗДО як засіб підвищення якості освіти».

         Модератори заходу поставили собі за мету ознайомити учасників семінару з теоретичними аспектами теми, ефективними знахідками та наробками щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій, удосконалення практичних навичок роботи.

         Директор закладу Інна Володимирівна ПОЛІЩУК презентувала власний досвід роботи щодо інформатизації освітнього середовища закладу, упровадження інноваційних форм і методів управлінської діяльності як керівника ЗДО.

         Усі присутні на семінарі  стали також учасниками майстер – класу Інни Володимирівни «Хитрощі програми Microsoft PowerPoint. Трігер – універсальний інструмент для удосконалення презентацій».

         Захід пройшов на високому методичному рівні, в теплій та дружній атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано