A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар – практикум для вчителів мистецьких дисциплін закладів освіти Олександрівської СТГ

Дата: 06.12.2022 16:33
Кількість переглядів: 8

    

           06 грудня 2022 року на платформі Сlassroom Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум для вчителів мистецьких дисциплін закладів освіти Олександрівської СТГ з теми  «Формування творчої, національно свідомої особистості засобами музичного мистецтва».

          Коучем творчого зібрання стала керівник ММО Коханська Оксана Тарасівна, досвідчений фахівець, майстер своєї справи, учитель – методист вищої кваліфікаційної категорії Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. За мету для учасників семінару було визначено знайомство з теоретичними та практичними  аспектами теми, з особливостями підходів і методів компетентнісного навчання у викладанні мистецьких дисциплін саме у дистанційному форматі; практичні вправи щодо формування необхідних навичок під час майстер-класу і, як результат, - збагачення методичного арсеналу учасників семінару сучасними технологіями.

          Захід передбачав обмін досвідом під час педагогічного подіуму коуча, відвідування відкритого дистанційного уроку музичного мистецтва в 7-А класі з теми «Українська автентична музика» та активну партнерську взаємодію і професійне вдосконалення завдяки участі в майстер-класі «Формування предметних компетентностей здобувачів освіти на уроках музичного мистецтва через застосування інтерактивних вправ, онлайн-платформ та хмарних технологій». З педагогами також працювала практичний психолог закладу Щербак Ольга Володимирівна.

           До творчості спонукала тепла й дружня атмосфера спільної роботи і прагнення самовдосконалюватись, «бути в тренді» протягом життя. Так тримати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано