A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар - практикум для вчителів зарубіжної літератури

Дата: 28.02.2023 16:33
Кількість переглядів: 25

 

            28 лютого 2023 року на базі Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради відбувся семінар – практикум (онлайн) для вчителів зарубіжної літератури з теми «Інноваційні технології як засіб розвитку творчого мислення учнів на уроках зарубіжної літератури».

            Під час заходу  учасники мали змогу опрацювати теоретичні та практичні аспекти з теми, продемонструвати можливості інтерактивних засобів навчання, долучитись до пошуку найбільш результативних форм, методів викладання предмету, отримати  належні практичні навички щодо збагачення власного методичного арсеналу.

            Наскрізними лініями семінару стали настанови практичного психолога закладу Кароліни ГУРЕВИЧ та демонстрація засобів творчого мислення учнів на уроках зарубіжної літератури, представлених учителем базового закладу Інною ЛЯШЕНКО в теоретичному блоці та під час методичного практикуму з теми «Інтерактивні вправи як засіб активізації уваги та творчого мислення на шляху до досягнення певних результатів навчання».

            Завершила практичний блок експрес – консультація Олени ГУСЕЙНОВОЇ, учителя зарубіжної літератури, з теми «Що слугує запорукою успішної участі в творчому конкурсі?»

           Відділ освіти та КУ «Центр ПРПП» висловлює щиру подяку особисто директору базового закладу освіти Аллі ТОЛКАЧОВІЙ за активну участь у роботі семінару – практикуму.

            Обрана тема була не новою, але сталою і завжди актуальною. Підтвердженням того стала зацікавленість слухачів та високий рівень проведення заходу. Так тримати!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано