A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Семінар-практикум вчителів математики Олександрівщини

Дата: 11.02.2023 16:12
Кількість переглядів: 15

   

10 лютого 2023 року  в онлайн-форматі відбувся семінар-практикум для вчителів математики закладів освіти Олександрівської громади з теми  «Використання інтерактивної дошки для ефективної організації дистанційних уроків математики», який підготував та провів Опорний заклад Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

На практичному семінарі були присутні: Алла Толкачова, директор Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, консультанти КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олександрівської селищної ради, учителі математики закладів освіти громади.

На початку СП присутніх привітала директор закладу Алла Толкачова та представила творчий портрет Надії Протиняк, учителя математики вищої кваліфікаційної категорії.

   Кароліна Гуревич, практичний психолог закладу освіти, протягом семінару створювала сприятливий психологічний клімат та комфортну атмосферу для роботи.

Надія Протиняк презентувала свій досвід роботи з теми «Розвиток творчої креативної особистості шляхом упровадження інноваційних та інтерактивних технологій на уроках математики» та провела з колегами методичний практикум з теми «Використання інтерактивної дошки на дистанційному уроці математики». Під час семінару педагоги творчо співпрацювали: використовували дошку WHITEBOARD,  додаток CHAT для ефективної організації взаємодії учасників дистанційного навчання, познайомилися з дошкою CleverMaths, лайфхаками «Ненудна математика».

Захід досяг своєї мети, учасники семінару підвищили інформаційну культуру та удосконалили професійну майстерність.

Присутні виявили бажання надалі знайомитись із напрацюваннями педагога.

Онлайн-зустріч пройшла на високому організаційному та методичному рівні


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано