A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Олександрівщина виховує лицарів – патріотів

Дата: 10.12.2021 15:51
Кількість переглядів: 23

        

            09 грудня 2021 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся Лицарський турнір 5 – Б класу (класний керівник КОХАНСЬКА Оксана Тарасівна), приурочений Дню захисників і захисниць України.

           Кажуть, що у кожній дитині є сонце, треба тільки його запалити. Саме ця думка, доповнена бажанням виховати гідних патріотів України, є головною складовою узагальненого педагогічного досвіду КОХАНСЬКОЇ О.Т. як класного керівника.

          Тож не дивно, що у залі панувала святкова,  урочиста атмосфера, лунали патріотичні пісні, а хлопці пишалися своїми славними родоводами та власними здобутками і талантами. Гості та дівчатка – однокласниці вболівали за юних лицарів під час демонстрації вмінь щодо влучності, зорової  пам’яті, витривалості, обізнаності з правилами етикету, кулінарних здібностей та ерудиції. А  на завершення кожен лицар показав, на що він здатен: хлопці танцювали, грали на музичних інструментах, «жонглювали» футбольним м’ячем, вражали композицією вправ зі спортивної гімнастики і художньою майстерністю створювати картини, розповідати гуморески, навіть вишивати бісером! І кожен з них був неповторним і отримав визнання.

          Справді: у кожній дитині є сонце. Віднайди його, додай трішечки любові, дрібку піклування та все своє серце – і це СОНЦЕ засяє!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано