A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Олександрівщина виховує лицарів – патріотів

Дата: 10.12.2021 15:51
Кількість переглядів: 34

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  

            09 грудня 2021 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся Лицарський турнір 5 – Б класу (класний керівник КОХАНСЬКА Оксана Тарасівна), приурочений Дню захисників і захисниць України.

           Кажуть, що у кожній дитині є сонце, треба тільки його запалити. Саме ця думка, доповнена бажанням виховати гідних патріотів України, є головною складовою узагальненого педагогічного досвіду КОХАНСЬКОЇ О.Т. як класного керівника.

          Тож не дивно, що у залі панувала святкова,  урочиста атмосфера, лунали патріотичні пісні, а хлопці пишалися своїми славними родоводами та власними здобутками і талантами. Гості та дівчатка – однокласниці вболівали за юних лицарів під час демонстрації вмінь щодо влучності, зорової  пам’яті, витривалості, обізнаності з правилами етикету, кулінарних здібностей та ерудиції. А  на завершення кожен лицар показав, на що він здатен: хлопці танцювали, грали на музичних інструментах, «жонглювали» футбольним м’ячем, вражали композицією вправ зі спортивної гімнастики і художньою майстерністю створювати картини, розповідати гуморески, навіть вишивати бісером! І кожен з них був неповторним і отримав визнання.

          Справді: у кожній дитині є сонце. Віднайди його, додай трішечки любові, дрібку піклування та все своє серце – і це СОНЦЕ засяє!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано