A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Єдиний урок європейських мов

Дата: 30.09.2020 15:50
Кількість переглядів: 9

Інформація

щодо проведення

Єдиного уроку європейських мов

в Новоолександрівському НВК

Олександрівської селищної ради (Олександрівська ОТГ)

 

25 вересня в Новоолександрівському НВК відбулися Єдині уроки європейських мов з англійської мови за темою «Математика в історії людства від минулого до сьогодення». Формат проведення: інтегрований урок з математики та іноземної мови.

У 2 класі НУШ вчителем Гундертайло Валерією Валеріївною в рамках цього уроку було проведено заняття з використанням різноманітних форм та методів, а також великої кількості наочності: постери “The Star count”. “How old are you?”, картки “Phonixes in numbers”, відео-фізхвилинка “5 little monkeys”, відео-пісенька “Count with me…1-10”.

 

Упродовж уроку діти сприймали рахунок на слух, визначали час за годинником англійською мовою; виконували вправи “KnockIm number…”, “Star count”, “How old are you?”, визначали фонікси у назвах цифр. Діти успішно повторили цифри та закріпили рахунок.

 

У 10 класі вчителем Холодирєвою Світланою Василівною був проведений урок ток-шоу. Учні заздалегідь отримали завдання для роботи в групах. Під час уроку вони готували аргументи-докази щодо необхідності вивчення математики та англійської мови.

 

 

 

 

 

Наприкінці заняття треба було визначитися з відповіддю на проблемне питання уроку, вивчення якого з предметів усе-таки важливіше: математики чи англійської мови.

 

 

Посилання на розміщення інформації:

https://novoalex-nvk.webnode.com.ua/zakhodi/

https://www.facebook.com/groups/novoalexnvk/permalink/2503504903272793/

Новоолександрівський НВК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано