A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Стартував відбірковий етап І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2022» в номінації «Основи правознавства»

Дата: 02.12.2021 15:40
Кількість переглядів: 6

  

02 грудня 2021 року в дистанційному форматі стартував відбірковий етап І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022»  в номінації «Основи правознавства». Від Олександрівської СТГ участь у Конкурсі бере Кострікова Світлана Леонідівна, учитель Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

            Під час відкриття Конкурсу з вітальним словом до учасників звернулися члени журі та оргкомітету. Першим конкурсним випробуванням стало «Тестування». Комп’ютерне тестування передбачало демонстрацію конкурсантами рівня знаннєвої складової професійної компетентності. Учасники Конкурсу відповідали на питання з правознавства та методики викладання предмету.

            За результатами першого конкурсного дня Світлана  Леонідівна перейшла до наступного змагання, яке відбудеться 06 грудня 2021 року.

            Відділ освіти селищної ради та КУ «ЦПРПП» забезпечили належні умови для участі в Конкурсі. Технічну підтримку забезпечував Малий Павло Юрійович, учитель інформатики Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

            Бажаємо Костріковій С.Л. натхнення та успіхів у наступних випробуваннях! Так тримати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано