A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства!

Дата: 08.02.2023 15:04
Кількість переглядів: 16

   

           З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді 04 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад (далі – Олімпіада) з правознавства.

Обласний етап Олімпіади з правознавства проходив у дистанційному форматі на платформі «Olymp», до якої доєдналося 59 учнів та учениць Донеччини. Олександрівську громаду представляли Шипош Олександр, учень 9 класу, та Герчевська Анастасія, учениця 10 класу Опорного закладу Очеретинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Олімпіадні випробування включали шість видів завдань у вигляді тестування та завдань практичного спрямування з відкритою формою відповіді, під час виконання яких діти показували знання сучасної нормативно-правової бази України, уміння характеризувати правові явища, процеси, порівнювати правові дефініції, практичні вміння розв’язувати юридичні ситуації. Перевірку олімпіадних робіт здійснювало журі, до складу якого увійшли науковці, учителі-практики, юристи, Заслужені вчителі України, методисти.

Наразі ми маємо надзвичайно успішні результати, а саме: Герчевська Анастасія, стала переможницею та отримала Диплом І ступеня, Шипош Олександр посів почесне ІІІ місце та отримав Диплом лауреата.

Вітаємо наших юних правознавців з гідними результатами та бажаємо Анастасії Герчевській успіхів у IV (всеукраїнському) етапі Олімпіади.

            Велика подяка Світлані Костріковій, учителю правознавства Опорного закладу Очеретинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у підготовку учнів до олімпіадних змагань!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано