A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Навчаються заступники директорів з навчально - виховної роботи: нові виклики та сучасні рішення

Дата: 02.03.2023 15:04
Кількість переглядів: 24

 

02 березня 2023 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олександрівської селищної ради відбувся семінар – практикум (онлайн) для заступників директорів з навчально – виховної роботи ЗЗСО з теми «Інноваційне освітнє середовище закладу: нові виклики та сучасні рішення».

            Під час заходу учасники мали змогу опрацювати теоретичні та практичні аспекти з теми, продемонструвати можливості уподобаних електронних ресурсів як засобів організації методичної роботи та освітнього процесу у закладі, долучитись до пошуку найбільш результативних і дієвих форм роботи, отримати  належні практичні навички щодо збагачення власного методичного арсеналу.

           Спікерами зібрання стали Ріта СКАБЬОЛКО, заступник директора з навчально-виховної роботи, та Олена КИСЛОВСЬКА, заступник директора з виховної роботи. У теоретичній частині флеш – семінару вони ознайомили слухачів з власними інноваційними підходами до організації освітнього середовища закладу та формування національно-патріотичних цінностей здобувачів освіти. «Родзинкою» практичної частини стали їхні власні воркшопи з тем «Trello як візуальний інструмент для спільної роботи учасників освітнього процесу» та «Конструктор інтерактивного виховного плану НУШ».

          Наскрізною лінією семінару визначено істину, яку ми  щоразу доводимо:  освіта впродовж життя — одна з ключових компетентностей  Нової української школи. Інновація – не обов’язково технічна новизна чи продукт, це інший погляд на процес чи сервіс. Тож інноваційним має бути і викладання.

Інноватором може стати будь-який учитель і ділитися власними знаннями і власним досвідом так, аби навіть через багато років здобувачі освіти пам’ятали його уроки. Саме розвитку цієї ключової компетентності сучасного педагога сприяв проведений семінар – практикум.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано