A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар – практикум для заступників директорів з навчально – виховної роботи

Дата: 13.01.2022 14:57
Кількість переглядів: 7

          13 січня 2022 року на базі Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар – практикум для заступників директорів з навчально – виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми «Самоосвіта як стиль життя».

          Метою заходу була демонстрація можливостей найбільш результативних форм і методів саморозвитку педагога, отримання належних практичних навичок, сприяння обміну творчими ідеями та досвідом роботи з даного напрямку.

          Теоретичний блок семінару був представлений презентаційним меседжем заступника директора з виховної роботи Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Олени КИСЛОВСЬКОЇ «Бенчмаркінг як технологія вдосконалення навчання педагогічних працівників закладу освіти». У практичній частині управлінці взяли участь у роботі педради – квесту «Самоосвіта як стиль життя», спікером якої стала Наталія ЯЦУК, заступник директора з навчальної роботи базового закладу. Завершився захід тренінгом «Тайм менеджмент як ефективне управління часом», який провела заступник директора з навчально – виховної роботи закладу Ріта СКАБЬОЛКО.

           Святковий настрій для всіх присутніх напередодні Щедрого вечора та Старого Нового року створила акторська група вчителів та учнів Опорного закладу, залишивши в душах і спогадах тепло і затишок різдвяних святок.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано