A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Вітаємо Кононенко Вероніку – лауреата ІІІ (обласного) етапу всеукраїнської учнівської олімпіади з історії!

Дата: 28.01.2023 14:51
Кількість переглядів: 25

           З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді 21 січня 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії.

            Учнівські олімпіади з навчальних предметів – це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність.

Обласний етап всеукраїнської учнівської олімпіади з історії відбувався в дистанційному форматі на платформі Olymp, до якої доєдналося 87 учнів та учениць Донеччини. Олександрівщину представляли Верешко Дмитро, учень 8 класу Філії Новостепанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів, та Кононенко Вероніка, учениця 9 класу Опорного закладу Очеретинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

            Олімпіадні випробування передбачали п’ять видів завдань у вигляді тестування та завдань з відкритою формою відповіді.

Журі олімпіад, до складу якого увійшли науковці, учителі-практики, Заслужені вчителі України, методисти, здійснювали перевірку виконаних робіт. Кононенко Вероніка посіла почесне ІІІ місце та отримала Диплом лауреата ІІІ (обласного) етапу всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

            Вітаємо Вероніку з гідним результатом та бажаємо подальших успіхів!

            Вітаємо і наставника – Кострікову Світлану Леонідівну, учителя історії Очеретинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, та дякуємо за відповідальність і професіоналізм щодо підготовки своєї учениці!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано