A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Затверджені результати відбіркового етапу першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінації «Основи правознавства»

Дата: 20.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 7

   

           Кострікова Світлана Леонідівна, учитель Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів представляла освіту Олександрівщини в першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінації «Основи правознавства».

           06 грудня 2021 року в рамках відбіркового етапу Конкурсу відбулося професійне випробування "Фрагмент дистанційного уроку", під час якого конкурсантка продемонструвала свою педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційному форматі.

            17 листопада 2021 року відбулося конкурсне випробування «Практична робота» в форматі письмової роботи з розв’язанням ситуаційних задач із різних галузей права. Світлана Леонідівна виявила професійні вміння виконувати практичні завдання в межах навчального предмета.

            Відділ освіти селищної ради та КУ «ЦПРПП» забезпечили належні умови для участі вчителя в Конкурсі. Технічну підтримку забезпечував Малий Павло Юрійович, учитель інформатики Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

            20 грудня 2021 року на спільному засіданні фахового оргкомітету, журі та експертів були затверджені результати конкурсних випробувань відбіркового етапу в номінації «Основи правознавства». У підсумку Кострікова С.Л займає ІІІ місце і запрошується до участі у фінальному етапі Конкурсу.

            Вітаємо Світлану Леонідівну з успішним завершенням відбіркового етапу! Бажаємо досягти поставленої мети, творчих злетів та успіхів у фіналі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано