A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбувся семінар-практикум для вчителів біології

Дата: 03.03.2023 14:36
Кількість переглядів: 13

     

03 березня 2023 року на базі Мирнодолинського НВК І-ІІІ ступенів  відбувся онлайн семінар-практикум для вчителів біології закладів освіти Олександрівської громади з теми  «Інноваційні методи навчання в умовах дистанційної освіти  на уроках біології».

       Практичний психолог Людмила Козловська  створила позитивну атмосферу та налаштувала присутніх на плідну роботу. Олена Петренко привітала присутніх та представила Валентину Ольшанську, учителя  біології першої  кваліфікаційної категорії, яка презентувала свій досвід роботи  з теми «Підвищення ефективності навчання біології за допомогою впровадження інноваційних технологій» та запросила колег до лабораторії  педагогічної творчості  «Використання інтерактивних методів навчання на уроках біології як засіб ефективної організації  дистанційної освіти».

        Колегам були запропоновані інтерактивні  вправи, які вчитель використовує під час дистанційного навчання для актуалізації опорних знань, узагальнення та систематизації, підведення підсумків уроку та рефлексії, контролю знань. Педагоги створювали хмаринки слів,  кросворди, QR коди,  тести.  Особливий інтерес викликав сервіс  на якому  педагоги створювали інтерактивний плакат з теми «Сенсорні системи. Будова ока».

      Семінар-практикум пройшов у дружній атмосфері взаємної підтримки, допомоги та рефлексії. Присутні позитивно оцінили захід, який досяг своєї мети.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано