A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

З професійним святом вас, дорогі освітяни Олександрівщини!

Дата: 28.09.2022 14:35
Кількість переглядів: 6

          У чудову осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен із нас згадує свого Вчителя – того, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

            Відділ освіти Олександрівської селищної ради, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олександрівської селищної ради та профспілковий комітет об’єднаної організації  профспілки працівників освіти і науки Олександрівської і Новодонецької селищних територіальних громад вітає всіх працівників закладів освіти з професійним святом – Днем працівників освіти – і бажає здоров’я, родинного затишку і мирного неба.

            Шановні колеги!  Це свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

            Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України, задля Перемоги.

            Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано