A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Вітаємо з перемогою в ІІ (обласному) етапі XXII всеукраїнського конкуру учнівської творчості

Дата: 30.01.2023 14:30
Кількість переглядів: 9

    

З метою вшанування героїв Збройних сил України, які у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України, у грудні 2022 року в дистанційному форматі відбувся ІІ (обласний) етап XXII всеукраїнського конкуру учнівської творчості (далі – Конкурс) під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».

            Освіту Олександрівщини в номінації «Історія України і державотворення» на Конкурсі представляв Кадубовський Михайло, учень 11 класу Опорного закладу Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Журі Конкурсу закінчило роботу та підвело підсумки. Михайло став переможцем і отримав Диплом І ступеня за  роботу дослідницького жанру «Українське козацтво як символ державотворення».

Вітаємо Кадубовського Михайла та бажаємо йому успіхів у творчому змаганні ІІІ (всеукраїнського) етапу Конкурсу!

Вітаємо і наставника – Момот Надію Миколаївну, учителя історії Опорного закладу Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів за професійну підготовку свого учня!

            Так тримати!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано