A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Вітаємо з Днем дошкілля!

Дата: 23.09.2022 14:28
Кількість переглядів: 7

          Відділ освіти Олександрівської селищної ради, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олександрівської селищної ради та профспілковий комітет об’єднаної організації  профспілки працівників освіти і науки Олександрівської і Новодонецької селищних територіальних громад вітає всіх працівників закладів дошкільної освіти з професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля – і бажає здоров’я, родинного затишку і мирного неба.

          Відповідно до плану роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в межах обласного заходу для відзначення Всеукраїнського та обласного Дня дошкілля, на виконання листа Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 07 вересня 2022 року № 506/09.02 «Про організацію онлайн - виставки для відзначення  обласного Дня дошкілля «Дошкілля без меж» (далі – Онлайн - виставка)  14 вересня 2022 року відділом овіти селищної ради був проведений І (СТГ) етап Онлайн – виставки. 

У заході взяли участь узагальнені  відеоролики від закладів дошкільної освіти громади про особливості роботи закладів у період 2021-2022 навчального року.

           Матеріали були надані вчасно, відповідали вимогам та  відображали освітню і організаційну діяльність дошкілля за весь навчальний рік, поєднуючи фото,  відеоматеріали, контент із демонстрацією організації роботи ЗДО в період воєнного стану з урахуванням безпекової ситуації.

           Наказом начальника відділу освіти селищної ради визначено переможців І (СТГ) етапу Онлайн - виставки: І місце – Петрівський ЗДО «Кульбабка» (директор Інна ПОЛІЩУК); ІІ місце – Олександрівський ЗДО «Журавка» (директор Тамара МАШКОВА). Відеоролик Петрівського ЗДО «Кульбабка» представив нашу громаду на обласній виставці напередодні Дня дошкілля і був відзначений організаційним комітетом виставки. Вітаємо переможців!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано