A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Семінар - практикум для вчителів фізичної культури

Дата: 20.12.2021 14:26
Кількість переглядів: 25

       

        16 грудня  2021 року на базі Філії Новостепанівський НВК Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури з теми «Упровадження  в освітній процес нових модулів з фізичної культури з використанням нестандартного обладнання в 5 класах НУШ».

        У роботі семінару брали участь завідувач філії Ірина Лаврова, консультанти КУ «Центр ПРПП» Людмила Щетина та Тетяна Цимбаленко, які радо привітали учасників семінару та побажали гарного навчання та настрою. 

       Досвідом свої роботи поділився учитель фізичної культури закладу Микола Ковальов, який познайомив колег з ефективними формами та методами роботи на уроках з використанням нестандартного обладнання.

      Було обговорено питання щодо впровадження нових модулів на уроках фізичної культури в 5 класах НУШ.

      Ковальов М.І. розповів учасникам семінару  про інновації, які впроваджуються в освітній процес у 5 класах НУШ, детально розповів  про правила та використання елементів гри «Петанк» на уроках фізичної культури. При підведенні підсумків практичного блоку семінару відбулася апробація гри «Петанк» учасниками семінару.

     Щиро дякуємо за теплий прийом адміністрації Філії Новостепанівського НВК. Сподіваємося,  що проведений захід  змотивує вчителів  фізичної культури впроваджувати даний модуль у освітню діяльність в роботі з учнями в 5 класах.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано