A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Відбулося засідання ММО вчителів предметів мистецьких дисциплін

Дата: 31.03.2023 13:53
Кількість переглядів: 10

         Відповідно до Плану – циклограми роботи відділу освіти та КУ «Центр ПРПП» на 2022 – 2023 навчальний рік 28 березня 2023 року відбулося засідання круглого столу в рамках міжшкільного методичного об’єднання вчителів предметів мистецьких дисциплін. Зустріч проведено дистанційно у режимі конференції за допомогою сервісу Google meet. У творчій, робочій атмосфері учасники ММО обговорили ряд важливих та актуальних питань. А саме:

  1. Провели обговорення підручників мистецтва для 6 класу НУШ на 2023-2024 навчальний рік та вибрали 6 позицій за пріоритетністю:

1) О.В.Гайдамака, Н.А.Лємешева. «Мистецтво. 6 клас»;

2) Л.Г Кондратова, «Мистецтво. 6 клас»;

3) Л.М.Масол «Мистецтво. 6 клас»;

4) Т.Рубля, Т.Щеглова, І.Мед, «Мистецтво. 6 клас»;

5) Л.Аристова, Н.Чен, «Мистецтво. 6 клас»;

6) Г.О.Кізілова, Л.М.Гринишина, «Мистецтво. 6 клас»;

  1. Обговорили питання заміни музичних творів  для слухання та пісень для розучування авторів російського походження.

Доповідачі (Коханська О.Т., Гарна О.М., Овчаренко О.М.) поділилися своїм баченням проблем та варіантами іх вирішення, обмінялися досвідом із молодшими колегами.

Також керівник ММО Коханська О.Т. поділилася досвідом роботи з теми «Формування творчої, національно свідомої особистості засобами музичного мистецтва», а саме продемонструвала урок з музичного мистецтва для 7 класу з теми «Українська автентична музика». Педагог поділилася своїми напрацюваннями щодо використання хмарних технологій на уроках мистецьких дисциплін.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано