A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Методичний ринг для заступників директорів закладів загальної середньої освіти «Педагогічний досвід: моніторинг та перспективи»

Дата: 03.06.2021 13:51
Кількість переглядів: 10

    

          03 червня  2021 року відбувся методичний ринг для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми «Педагогічний досвід: моніторинг та перспективи», який передбачав удосконалення знань  щодо теоретичних основ формування педагогічного досвіду, формування вмінь визначати актуальні проблеми його узагальнення та впровадження.

          Учасники заходу працювали з тестами, аналізували дібрані педагогічні доробки, корегуючи недоліки та добираючи правильний варіант викладення матеріалу, власноруч створювали рекламу педагогічних інновацій. Визначальним показником зустрічі стала розмова про вимоги, методику, структуру, варіації щодо підготовки, створення та проведення майстер – класу як особливого жанру узагальнення і поширення педагогічного досвіду.

          Спілкування відбулося у теплій, дружній і, разом з тим, діловій атмосфері. За традицією, ініціатором та модератором заходу стала Ірина СЕДЛЕЦЬКА, начальник відділу освіти селищної ради. Вона вкотре приємно здивувала слухачів професійними  навичками, що спонукало присутніх до нових пошуків і звершень.

          Проблеми щодо вдосконалення набутого досвіду завжди актуальні, бо досвід учителя – це  підґрунтя, на якому зростає педагогічна майстерність. Водночас він є джерелом розвитку педагогічної науки. Не претендуючи на повне вирішення поставлених задач, заступники директорів закладів загальної середньої освіти намагалися через поєднання теоретичного та практичного матеріалу окреслити нові можливості впровадження в педагогічну практи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано