A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Олександрівської селищної ради Донецької області

Розпочато роботу онлайн-груп «Дошколярик» з дистанційною формою навчання

Дата: 27.04.2023 13:46
Кількість переглядів: 7

    

На виконання статей 9, 10, 11 Закону України «Про освіту» та рішення Олександрівської селищної ради від 19 квітня 2023 року № 8/36 – 1684 «Про організацію роботу онлайн-груп «Дошколярик» з дистанційною формою навчання на базі Новостепанівського закладу дошкільної освіти «Веселка» Олександрівіської селищної ради» (далі – Онлайн – групи «Дошколярик») 25 квітня 2023 року розпочато роботу п’яти Онлайн – груп «Дошколярик» на базі Новостепанівського ЗДО «Веселка».

  Директором Новостепанівського ЗДО «Веселка» ВАЛЯЄВОЮ Наталею здійснено всі необхідні організаційно-методичні заходи щодо організації роботи та успішно проведено перші зустрічі з дошколятами. До занять залучено дітей 5-6 років, які мешкають у населених пунктах Олександрівської селищної територіальної громади, з метою підготовки до освітнього процесу 2023-2024 навчального року.

            Спілкування в медіапросторі до вподоби нашій малечі, бо вони потрапляють у свою улюблену стихію. Тож побажаємо їм подальших успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано